Vă poftim la rontăit!

Gamă largă de covrigi și covrigei superiori!
0,00 lei

0 item(s) in Cart

Termeni și condiții

Termeni și condiții

SIGLE-TIMO-med-768x435@2x
Site-ul www.covrigei.ro, numit in continuare COVRIGEI.RO, este proprietatea SC TIMO SERV SRL, fima inregistrata in Braila, Str. Sandu Aldea, nr. 1, judet Braila avand datele de identificare CUI: RO4873954 , J09/1315/1993.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC TIMO SERV SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

SC TIMO SERV SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul COVRIGEI.RO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei TIMO SERV SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre COVRIGEI.RO este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC TIMO SERV SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al SC TIMO SERV SRL asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului COVRIGEI.RO – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC TIMO SERV SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC TIMO SERV SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului RONTAILA.RO numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail reclamatii@rontaila.ro

2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul COVRIGEI.RO. Politica de preturi

SC TIMO SERV SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.Produsele comercializate prin intermediul COVRIGEI.RO sunt fie produse de catre SC TIMO SERV SRL fie achizitionate de la terti si supuse revanzarii. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC TIMO SERV SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.

Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile prezentate nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari SC TIMO SERV SRL in momentul confirmarii comenzii drept comanda ferma.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc.).

3. Modalitati de plata disponibile

Plata produselor comandate de pe site-ul COVRIGEI.RO se poate efectua in urmatoarele moduri:ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Nu se va achita nicio taxa suplimentara comparativ cu aceea confirmata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, direct persoanei care va livra coletul;cash in momentul in care ridicati produsele din str. Sandu Aldea nr 1, Braila .in avans, prin ordin de plata in contul SC TIMO SERV SRL, deschis la Raiffeisen Bnak, agentia Darclee Braila. La alegerea acestei modalitate de plată veți primi in scurt timp un email conținând factura proformă pe care va trebui să o plătiți prin transfer bancar în termen de 48 ore. Produsele vor fi pregătite și livrate după confirmarea plătii (prin trimiterea pe adresa timoserv@rontaila.ro a copiei OP-ului sau a foii de vărsămât) în contul comunicat pe factura proformă.
4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face pe tot teritoriul României iar în anumite cazuri și în afara teritoriului național.Transportul este asigurat de catre firma de curierat NEMO EXPRESS. Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este gratuit in România iar pentru comenzile de minim 50 de lei transportul este gratuit în orasul Braila. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului este de 24 de lei pentru localitatile aflate in aria de acoperire a NEMO EXPRESS (http://www.nemoexpress.ro/wp-content/uploads/2014/05/0kmsuplimentari.pdf).

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate.

Pentru a preintampina astfel de situatii, te rugam sa mentionezi in campul „OBSERVATII” din formularul de comanda, intervalul orar preferat pentru primirea livrarii, iar curierii nostri vor incerca sa tina cont de aceasta preferinta.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

SC TIMO SERV SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC TIMO SERV SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Articolele alimentare nu pot fi returnate, conform legii. Ordonanta Guvernului 130/2000, Art. 12. Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11:

(1) returnarea produselor nu se aplica in cazul vanzarii de produse alimentare, de bauturi sau de produse de uz curent utilizate in gospodarie, livrate de catre comerciant la domiciliul, resedinta sau la locul de munca al consumatorului.

5. Promotii si concursuri

SC TIMO SERV SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

6. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul COVRIGEI.RO este gazduit de serverele unei terte firme. SC TIMO SERV SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. SC TIMO SERV nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului COVRIGEI.RO.

7. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului COVRIGEI.RO este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. SC TIMO SERV detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului COVRIGEI.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului RONTAILA.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC TIMO SERV nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

8.  Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

TIMO SERV acordă o importanță deosebită securității informațiilor dumneavoastră și face toate eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal  în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.

Vă rugăm să verificați periodic conținutul Politicii de Confidențialitate al site-ului COVRIGEI.RO.

9. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe COVRIGEI.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator la adresa timoserv@rontaila.ro. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului COVRIGEI.RO , clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

10. Date de identificare firma

SC TIMO SERV SRL

Str Sandu Aldea nr 1,

Braila, Jud Braila

CUI RO4873954

J09/1315/1993