Vă poftim la rontăit!

Gamă largă de covrigi și covrigei superiori!
0,00 lei

0 item(s) in Cart

Informații – FAQ

Cum comand?

Pe covrigei.ro cumpărați rapid și în siguranță.Tot ce trebuie să faceți este să urmați cațiva pași simpli:

  1. În urma navigării sau efectuând o căutare în lista de produse afişate pe site, adăugaţi produsele dorite în „Coşul de cumpărături”, rând pe rând, prin simpla apăsare a butonului „Adaugă în coş”, disponibil atât în lista de produse cât şi în pagina de detalii a fiecărui produs.
  2. După ce aţi terminat de adăugat produsele în coşul de cumpărături, apăsați butonul „Plasează comanda”și veți fi direcționați spre o pagină unde puteți revedea lista produselor selectate, puteți actualiza cantitatea sau să renunțați la unul sau toate produsele selectate.
  3. În formularul de comandă trebuie sa introduceti datele de facturare, adresa de livrare, datele de contact: nr. telefon si adresa de e-mail și să alegeți metoda de plată. Pentru a finaliza comanda apasa butonul „Plasare comanda”.
  4. Felicitari! Comanda dvs a fost trimisă cu succes, iar un e-mail de confirmare este trimis automat la adresa comunicată, în care se specifică numărul de înregistrare al comenzii. În cel mai scurt timp veți fi contactat de către unul dintre operatorii noștrii pentru a confirma comanda trimisă.

Cum plătesc?

gift-icon-48

  • MODALITĂȚI DE PLATĂ

Pentru plată aveți la dispoziție următoarele opțiuni:

1. PLATA LA LIVRARE (RAMBURS)

2. TRANSFER BANCAR DIRECT

  1. Plata la livrare (ramburs)

Comanda se achită în numerar, în momentul livrării comenzii, agentului de la serviciul de curierat. Suma de plată este cea comunicată dumneavoastră în momentul în care ați plasat comanda și va fi trecută pe factura și chitanța ce însoțesc marfa.

2. Transfer bancar direct(ordin de plată)

Dacă alegeți această modalitate de plată, după plasarea comenzii, un operator TIMO-SERV vă va contacta pentru confirmarea comenzii. Apoi veți primi un e-mail cu factura proformă în baza căreia veți face plata.

Înregistrarea comenzii se va face după confirmarea efectuării plății( prin trimiterea pe email a copiei OP-ului sau foii de vărsământ.) în contul comunicat pe factura proformă.

După confirmarea finalizării tranzacției bancare va fi emisă factura fiscală ce vă va fi transmisă în format electronic la adresa de e-mail furnizată.

Cum primesc?

roundcake3

Expedierea se va efectua la adresa specificată de dumneavoastră, oriunde pe teritoriul României, prin curier rapid (Nemo Express) în termen de 1-3 zile lucrătoare din momentul confirmării telefonice a comenzii exceptând zilele de sâmbătă și duminică, precum și sărbătorile legale.. Pentru o serie de produse, acest timp poate fi prelungit, în funcţie de disponibilitatea stocului. În aceste cazuri excepționale, dacă produsul comandat nu se află în stoc în momentul comenzii, veți fi anunțat de consultanții de vânzări TIMO-SERV în legatură cu data posibilă de livrare.

Livrarea pe teritoriul României este gratuită pentru comenzile mai mari de 200 lei. Comenzile mai mari de 50 de lei beneficiază de transport gratuit pe raza orașului Brăila.

Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 200 lei plasate pe site clienţii trebuie să achite taxele de curierat. Acestea pot varia în funcţie de greutatea şi de natura mărfii (fragil/voluminos). O să vă comunicăm telefonic înainte de expedierea comenzii dacă taxele de curierat depășesc valoarea standard afișată la plasarea comenzii. Produsele sunt transportate în condiţii optime şi vă vor fi livrate împreună cu factura și/sau chitanţa.

Retur și rambursare

În cazul comenzilor livrate produsele NU se pot returna iar rambursarea comenzii, indiferent de metoda de plata aleasă (prin ordin de plată sau ramburs) nu este posibilă. Articolele alimentare nu poti fi returnate, conform Ordonanței de urgență 130/2000, Art. 12, dispozițiile art. 3-4, ale art. 7-10 și ale art. 11: (1) returnarea produselor nu se aplică în cazul vânzării de produse alimentare, de băuturi sau de alte produse de uz curent utilizate în gospodărie, livrate de către comerciant la domiciliul, reședința sau locul de muncă al consumatorului.

Garanție produse

Toate bunurile comercializate de către SC TIMO-SRV  SRL beneficiază de condiții de garanție conform politicii noastre comerciale. După plasarea comenzii dumneavoastra echipa TIMO-SERV începe pregătirea coletului iar fiecare produs în parte este ales cu termentul de ganație cel mai bun.

Prelucrarea datelor personale

Citiți aici in intregime Politica de confidentialitate.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC TIMO-SERV SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ce ne sunt furnizate de catre dumneavoastra, un membru al familiei ori alta persoana.

        Scopul colectarii datelor: asigurarea posibilitatii onorarii comenzilor prin livrarea si facturarea Bunurilor, informarea dumneavoastra privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor, activitatii comerciale, de promovare a Bunurilor, de marketing, de reclama si publicitat, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentului Clientului/Cumparatorului.

        Datele colectate sunt: numele, adresa de facturare, adresa de livrare, numere de telefon, adresa de e-mail.

Procesarea datelor de card necesare a fi utilizate in momentul efectuarii platii se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata securizata MobilPay . SC TIMO-SERV SRL nu solicita si nu stocheaza niciun fel de date referitoare la card. In cazul cardurilor emise sub siglele MasterCard si VISA si folosite in pagina de plata MobilPay, datele cardului sunt introduse direct in sistemele bancilor emitente.

        Prin completarea datelor in formularul  de Comanda cumparatorul/clientul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SC TIMO SERV SRL, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile declarate mai sus.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: S.C. TIMO-SERV SRL . str. Sandu Aldea nr 1, Brăila, jud. Brăila, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.

In baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Sandu Aldea nr 1, Brăila, jud. Brăila , in atentia S.C. TIMO SERV S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:
– rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte.

De asemenea, SC TIMO SERV SRL poate furniza datele Cumparatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii curierat, servicii de plata/bancare.

        Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Reclamații și sugestii

Pentru orice reclamație sau sugestie vă rugăm sunați la numărul de telefon 07 sau scrieți-ne pe adresa de email shop@covrigei.ro. Vom încerca să rezolvăm orice problemă în cel mai scurt timp posibil.